Do what you love and never work a day in your life.

Hoi, ik ben Maruschka

En in 2012 heb ik Into Accessories opgericht. Into Accessories is een webshop met een (te) gekke collectie van sieraden en (fashion) accessoires. Alle items zijn handmade & handpicked in beperkte oplage door mijzelf. Ik hou niet zo van massaproductie en ik ben dol op one of a kind en handmade designs. Voor mijn eigen "Into Accessories'' sieradenlabel gebruik ik verschillende materialen technieken en thema's. Kenmerkend zijn mijn 'Animal necklaces'', ik breng niet elk jaar vaste collectie uit maar ontwerp of customize regelmatig nieuwe items. Naast mijn eigen creaties verkoop ik ook sieraden van jonge ontwerpers & creatieven, mooie nieuwe merken en vintage vondsten. Ik ben eigelijk altijd wel bezig met het speuren naar sieraden die in mijn (te) gekke concept passen. Elke vakantie neem ik wel weer wat pareltjes mee.

Into Accessories staat voor unieke, eerlijke, (te) gekke maar ook on-trend sieraden en fashion accessoires. Regelmatig plaats ik nieuwe items in de webshop. Voor mij is het erg belangrijk transparant en persoonlijk te zijn. 

Mijn missie? is van Into Accessories een online mini warenhuis te maken waar jij als klant terecht kan voor een uitgebreide collectie van (te) gekke unieke sieraden en fashion accessoires en persoonlijke aandacht. Waar jij je als klant op je gemak voelt en de hele dag kan rondstruinen.   

Voor alle Into Accessories updates meld je aan voor onze NEWSFLASH en volg mij opFACEBOOK en INSTAGRAM. Waarom shoppen bij Into Accessories? Je bestelling wordt altijd GRATIS als cadeautje verzonden. En heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? WhatsApp dan naar 06-18433828 (11-18uur ma-za) of mail naar info@intoaccessories.nl voor gratis persoonlijk stylingadvies. 

Shop jouw One of a kind item hier in de webshop www.intoaccessories.nl 

Maruschka Ludmilla Winterdal ( eigenaresse & sieradenontwerpster)

 

 

 

 

© 2012 - 2018 INTO ACCESSORIES | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel